Skip to content Skip to footer

Norta dealer

Sinds februari 2024 mogen wij, Fiets&Zo Berlicum, onszelf officieel dealer noemen van Norta.

Van hoefsmederij naar specialist in e-bikes. Al meer dan 100 jaar staat Norta garant voor flexibiliteit, innovatie en kwaliteit.

Permanente innovatie en doorgedreven investeringen maken dat Norta altijd vooroploopt op de wetgeving rond kwaliteit en productaansprakelijkheid.

Bovendien beschikt Norta over een moderne, flexibele lakstraat en de laatste snufjes in de productie van wielen.

Over Norta

Eén van de prachtige modellen van Norta zie je hiernaast op de foto. Dit model heeft een Bosch Cargo Line CX 25 km/u motor. Hiermee vervoer je spullen of zelfs je kids moeiteloos naar een bestemming. Of je nu langzaam rijdt of op een helling op fietst, het koppel van 85 Nm ondersteunt je krachtig dankzij het optimaal afgestemde transmissieconcept.

Daarnaast heeft dit model een batterij die is ontworpen om naadloos in het frame van de e-bike te passen, wat de algehele esthetiek van de fiets ten goede komt.

Meer weten over de Norta fietsen? Neem contact met ons op.

De elektrische fiets

Het wordt steeds populairder: een elektrische fiets. Het is ook erg comfortabel als je lange afstanden wilt afleggen, mits je daar een geschikte accu voor hebt.

Bij Norta is er voor gekozen om enkel accu’s op of in het frame te monteren. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt van de e-bike waardoor de fiets altijd stabiel blijft. Daarnaast zijn alle accu’s van de Norta fietsen afneembaar. 

Wil jij de modellen van Norta bekijken? Kom dan een keer langs bij Fiets&Zo in Berlicum of bekijk de Norta website. Veel modellen kunnen wij leveren. Neem contact op om hier meer over te weten.

Ontwerp & Realisatie door BackBone IT. © 2024. All Rights Reserved.